Усилията ни да бъдем по-близо до нашите клиенти и партньори, вече е реализирана благодарение на сайта ни www.tallprint.com. А като професионалисти в областта на копирни услуги и печат, можем да ви предложим богата гама от възможности и краен продукт.

В резултат на натрупания досега опит и благодарение на собствения ни, доказан екип от професионалисти, ние можем да гарантираме безпрепятствено и качествено провеждане на вашата рекламна кампания, извършвайки в максимално кратки срокове всички необходими дейности по нея – определяне на бюджетната рамка, медия планиране, производство на рекламните материали, монтиране на готовите визии, снимков отчет от проведената кампания, както и постоянен мониторинг на изправността и осветеността на наетите съоръжения.

НАШАТА МИСИЯ Е ДА ИЗНЕНАДВАМЕ И ДОСТАВЯМЕ РАДОСТ НА КЛИЕНТИТЕ СИ. ЧРЕЗ ПРОДУКТИТЕ НИ ИЛИ ЧРЕЗ ОБСЛУЖВАНЕТО НИ. НАШАТА ЦЕЛ Е ДА ВИ НАПРАВИМ МАЛКО ПО-ЩАСТЛИВИ.

Гордеем се с постигнатото до момента, но това не ни спира да мечтаем и планираме. Стремим се да предлагаме високо качество, разумни цени и кратки срокове. Както и да не изоставаме от най-новите тенденции в бранша. Свържете се с нас и ние заедно ще изградим една по-добра Ваша бизнес идентичност или ще Ви помогнем да създадете Ваше собствено изкуство, с което да украсите стените си.

Интернет порталът www.dulovo-bg.info съществува вече 3 години и е доказал своята ефективност и полезност. Той е най-добрият сайт в региона, с утвърдени традиции, ползващ се с изключително доверие от потребителите, които могат да открият пълна, изчерпателна и подробна информация за всичко свързано с Община Дулово, което ги интересува. www.dulovo-bg.info има над 20 000 посещения месечно, и е в топ 3 при търсене по ключова дума “Dulovo ” в Google. Уникалната структура на сайта позволява изключително удобство и бързина при работа с него. Функционалността изградена в сайта, осигурява лесно и удобно търсене от страна на Вашите настоящи и бъдещи потребители. Те разполагат с  пълно описание на обекта и предлаганите услуги, снимков материал и местоположение, представено по атрактивен начин.